Tilbygning til hus

Skab mere plads med en tilbygning til huset

Er der familieforøgelse på vej, eller har der været trængt i huset for længe? Skab mere plads i din bolig med en tilbygning. Vi udfører tilbygninger for både private i deres egne hjem eller sommerhus eller for erhvervsdrivendes kontorbygninger mm. Beliggende i Ishøj Strand har vi mange af vores kunder i omegnen på Vestegnen, og samtidig dækker vi hele Nordsjælland med vores ydelser.

Pris på tilbygning af hus

Det kan ærligt talt være enormt svært at sætte pris på, hvad en tilbygning vil komme til at koste dig. Prisen afhænger nemlig af mange forskellige faktorer, herunder materialevalg, hvor meget du vil lave selv, hvilken slags tilbygning det drejer sig om osv. Der kan derfor være stor forskel på, om du vil lave en tilbygning med køkken, kontor eller badeværelse. Lavt sat kan en kvadratmeterpris måske ligge på omkring kr.18.000,-, og er man i den dyrere ende, kan den måske komme op i kr. 35.000,- pr. kvadratmeter. Dog vil nogen måske kunne lave en tilbygning med en kvadratmeterpris på kr. 12.000,-, og andre vil have en endnu højere pris end førnævnte.

Selvom disse mange faktorer kan gøre det svært at fastsætte en pris på forhånd, er det også noget af det ved en tilbygning, der er meget fleksibelt. Har du fastsat et budget, kan vi hjælpe dig med at overholde dette ved at rådgive dig i bl.a. materialevalg. Der vil altid være noget ved et byggeprojekt, man prioriterer højere end andet og nogle ting, man absolut ikke vil gå på kompromis med. Det synes vi bestemt heller ikke man skal gøre, og igennem kyndig rådgivning hjælper vi dig til at finde den rette balance, så der er plads i budgettet til dine højeste ønsker.

Ombygning kan også give mere plads

I mange tilfælde er det ikke nødvendigt at bygge til, men i stedet kan din bolig måske trænge til at blive bygget om. Hvis du bor i en bolig af ældre dato, der trænger til renovering, eller hvis rumfordelingen bare er helt forkert i forhold til dig og din families behov, kan en ombygning være en rigtig god idé.

Går du med byggetanker?

Kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud på din til- eller ombygning. Ring til os på tlf. 71 99 79 09, eller send en mail til kontakt@vindingbyg.dk. Vi er selv beliggende i Ishøj Strand, men rykker nemt og hurtigt ud til både bl.a. Valby, Glostrup, København og Hvidovre, og vi dækker hele Vestegnen og Nordsjælland.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.