Tilbygning til hus

Vi tilbyder

Tilbygning til hus

Skab mere plads med en tilbygning til huset

Er der familieforøgelse på vej, eller har der været trængt i huset for længe? Skab mere plads i din bolig med en tilbygning. Vi udfører tilbygninger for både private i deres egne hjem eller sommerhus eller for erhvervsdrivendes kontorbygninger mm. Beliggende i Ishøj Strand har vi mange af vores kunder i omegnen på Vestegnen, og samtidig dækker vi hele Nordsjælland med vores ydelser.

Pris på tilbygning af hus

Det kan ærligt talt være enormt svært at sætte pris på, hvad en tilbygning vil komme til at koste dig. Prisen afhænger nemlig af mange forskellige faktorer, herunder materialevalg, hvor meget du vil lave selv, hvilken slags tilbygning det drejer sig om osv. Der kan derfor være stor forskel på, om du vil lave en tilbygning med køkken, kontor eller badeværelse. Lavt sat kan en kvadratmeterpris måske ligge på omkring kr.18.000,-, og er man i den dyrere ende, kan den måske komme op i kr. 35.000,- pr. kvadratmeter. Dog vil nogen måske kunne lave en tilbygning med en kvadratmeterpris på kr. 12.000,-, og andre vil have en endnu højere pris end førnævnte.

Selvom disse mange faktorer kan gøre det svært at fastsætte en pris på forhånd, er det også noget af det ved en tilbygning, der er meget fleksibelt. Har du fastsat et budget, kan vi hjælpe dig med at overholde dette ved at rådgive dig i bl.a. materialevalg. Der vil altid være noget ved et byggeprojekt, man prioriterer højere end andet og nogle ting, man absolut ikke vil gå på kompromis med. Det synes vi bestemt heller ikke man skal gøre, og igennem kyndig rådgivning hjælper vi dig til at finde den rette balance, så der er plads i budgettet til dine højeste ønsker.

Forskellige tilbygningsmuligheder

Vi udfører tilbygninger til forskellige hustyper og til forskellige formål. Vi tilbyder bl.a. tilbygning til parcelhus. Hvis huspriserne i dit område er høje, vil det som oftest bedre kunne betale sig at bygge til frem for at sælge dit gamle hus og købe et nyt og større hus. Ikke kun nye parcelhuse, men også gamle murermestervillaer kan udvides med en tilbygning. Oftest har gamle murermestervillaer for lidt plads til en moderne familie, men dette problem kan løses ved en tilbygning. Ønsker du en mere stilren, enkel og moderne tilbygning, tilbyder vi også tilbygning med fladt tag – enten som en trætilbygning eller en opmuret tilbygning. Har du behov for mere plads til bilen eller bilerne eller et større værksted, udfører vi også tilbygning til garage.

Tilbygningsregler

Som husejer er det dit ansvar at sørge for, at love og regler i forhold til tilbygning bliver overholdt. De overordnede regler for byggerier står beskrevet i byggeloven. Derudover findes bygningsreglementet, som skal sikre kvaliteten i byggeriet. Planloven er også vigtig at kende til. I denne lov står beskrevet hvordan og hvor du må bygge, så byggeriet er i overensstemmelse med områdets udvikling og samfundet interesser, samt værner om naturen og miljøet. I din kommunes lokalplan kan du mere præcist se, hvor og hvor meget du må bygge til i netop dit område. Mens nogle byggerier ikke kræver byggetilladelse og kan påbegyndes med det samme, kræver andre byggerier byggetilladelse, før byggeriet kan sættes i gang.

Ombygning af hus kan også give mere plads

I mange tilfælde er det ikke nødvendigt at bygge til, men i stedet kan din bolig måske trænge til at blive bygget om. Hvis du bor i en bolig af ældre dato, der trænger til renovering, eller hvis rumfordelingen bare er helt forkert i forhold til dig og din families behov, kan en ombygning være en rigtig god idé.

Går du med byggetanker?

Kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud på din til- eller ombygning. Ring til os på tlf. 71 99 79 09, eller send en mail til kontakt@vindingbyg.dk. Vi er selv beliggende i Ishøj Strand, men rykker nemt og hurtigt ud til både bl.a. Valby, Glostrup, København og Hvidovre, og vi dækker hele Vestegnen og Nordsjælland.