Totalentreprise

Vi tilbyder

Totalentreprise København

Totalentreprise og fagentreprise hos Vinding Byg ApS

Vælger du en løsning med totalentreprise hos os, kan du forvente et højt fagligt niveau og veluddannede håndværkere. Vi letter ombygningen, hvad end det drejer sig om din private bolig eller om et erhvervsbyggeri. Vi gør dit byggeprojekt ligetil og overskueligt. Hos Vinding Byg ApS tilbyder vi også fagentreprise ved mere enkle opgaver som at udskifte en dør, male din stue eller at skifte gulvet i dit køkken.

Beliggende i Ishøj Strand dækker vi både hele Vestegnen, København og Nordsjælland, og vi kan nemt og hurtigt rykke ud til dig og dit byggeprojekt. Vælger du totalentreprise hos Vinding Byg ApS, tilbyder vi services inden for følgende områder:

  • Maler
  • Tømrer
  • VVS
  • Murer
  • El
  • Gulve                  

Fordele ved totalentreprise

Der kan være mange grunde til at vælge totalentreprise, når man står overfor et fremtidigt byggeprojekt. Allerstørst er dog nok, at det vil lette din arbejdsbyrde og dine bekymringer betydeligt. Du behøver kun være i dialog med ét firma, hvis du vælger os til at stå for dit byggeprojekt. Sammen finder vi frem til de bedste løsninger for dig og dit byggeprojekt, så det samlede resultat lever op til dine ønsker bedst muligt. Lad os klare arbejdet for dig, og lad os gøre det, vi er gode til, mens du selv gør det, du er bedst til.

Med vores brede faglige viden og vores forskellige arbejdsområder yder vi som totalentreprenør en fantastisk god service med kvalitet i top. Vi stræber altid efter at imødekomme vores kunders ønsker og er i åben dialog hele projektet igennem.

Kontakt os nu og få en uforpligtende snak

Går du med byggedrømme, og er du interesseret i at bruge os som totalentreprenør på dit næste byggeprojekt? Kontakt os med det samme og lad os sammen finde frem til, hvordan dit byggeprojekt skal forløbe. Ring til os på tlf. 71 99 79 09, eller send en mail til kontakt@vindingbyg.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular direkte på hjemmesiden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi er selv beliggende i Ishøj Strand, men rykker nemt og hurtigt ud til både bl.a. Valby, Glostrup, København og Hvidovre, og vi dækker hele Vestegnen og hele Nordsjælland.