Udskiftning af døre

Vi tilbyder

Udskiftning af døre

Montering af døre

Det er ikke altid synligt, at din dør trænger til udskiftning, og selvom mange ikke altid tænker over det, kan en dørudskiftning af mange grunde være en rigtig god idé. Døre af ældre dato kan være slidte i tætningerne, der kan være med til at give træk. Vælger du at få udskiftet dine døre, vil du helt sikkert kunne se det på din varmeregning. Det vil derved også være med at gøre din bolig mere miljørigtig, da du ved bedre isolering ved dørene sikrer et lavere energiforbrug.

Hvilke typer døre kan udskiftes?

Hvad end det er af kosmetiske eller mere praktiske grunde, du vil have din dør udskiftet, står vi klar til at udføre opgaven for dig. Vælger du os til at skifte dine døre, sikrer vi konkurrencedygtige priser og høj arbejdskvalitet. Alle opgaver er unikke, og vi vil gerne høre mere om netop din opgave, inden vi giver et bud på en pris. Hos Vinding Byg ApS tilbyder vi udskiftning og montering af alle slags døre og vinduer. Dette gælder bl.a.:

  • Altandøre
  • Terrassedøre
  • Hoved- og bagdøre
  • Indvendige døre

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Er du i gang med et byggeprojekt, og mangler du den sidste finish med en flot ny hoveddør, eller trænger du bare til at få udskiftet nogle af dine gamle døre? Kontakt os med det samme og lad os sammen finde frem til, hvad vi kan hjælpe dig med. Ring til os på tlf. 71 99 79 09, eller send en mail til kontakt@vindingbyg.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular direkte på hjemmesiden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vores fysiske placering er i Ishøj Strand lidt uden for København, men vi rykker hellere end gerne ud til både Glostrup, Valby og Hvidovre samt hele Nordsjælland.