Udskiftning af tag

Vi tilbyder

Udskiftning af tag

For mange vil et nyt tag føles som et større projekt. Dette er naturligvis helt forståeligt, da det har stor betydning for hele husets udtryk og energiforbrug. Netop til dette står vi klar til at hjælpe dig. Vi vil gerne være med til at gøre det mindre uoverskueligt og sikre et godt resultat på dit tag, der også matcher dine ønsker. Hos Vinding Byg ApS tilbyder vi udskiftning af alle typer tag, herunder både tegltag og tagpap. Ved udskiftning af ældre tagtyper kan du opleve miljømæssige fordele, da dit energiforbrug bliver formindsket og du kan opleve et bedre indeklima i huset. Besparelse af energiforbrug betyder en tydelig besparelse på din varmeregning.

Professionelt tagarbejde og dansk byggeri hos Vinding Byg ApS

Udover udskiftning af hele dit tag, udfører vi naturligvis også reparations- og renoveringsopgaver, der sikrer dit tag den længste levetid. Herunder udfører vi fx reparation efter stormskader med mere, eller simple reparationer af tegl og tagpap. Vores arbejdes alsidighed afspejler sig også i vores kunder, og vi laver derfor både opgaver for private og erhvervskunder. Vi og vores kvalitetsbevidste medarbejdere leverer flotte og professionelle resultater. Vores topprioritet er altid at udføre et godt stykke arbejde, der lever op til vores kunders ønsker.

Kontakt os med det samme og få et tilbud

Hvad end det er udskiftning af tag, montering af et helt nyt tag eller mindre reparationsopgaver, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud på din tagopgave. Ikke to projekter er ens, og opgaven vil variere i tid og pris, alt efter størrelse på dit hus og dit valg af materialer til dit nye tag. Ring til os på tlf. 71 99 79 09, eller send en mail til kontakt@vindingbyg.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular direkte på hjemmesiden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også udfylde vores kontaktformular direkte på hjemmesiden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vores fysiske placering er i Ishøj Strand lidt uden for København, men med en stor kundebase er vi vant til at rykke ud til både Glostrup, Valby, Hvidovre og København, samt hele Vestegnen og Nordsjælland. Vi kan også hjælpe med udskiftning af tag og udskiftning af vinduer.