Udskiftning af vinduer

Vi tilbyder

Udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer hos Vinding Byg ApS

Det er som regel med vinduer, som det er med døre. Ældre vinduer kan være dårligt isolerede enten på grund af glasset eller på grund af vejrets slid på rammen. Den dårlige isolering kan være med til at give træk i din bolig og dermed give dig en højere varmeregning. Hos Vinding Byg ApS er vi tæt på opgaver i København og på Vestegnen, og vi rykker dertil også ud til hele Nordsjælland. Der kan være mange fordele ved at skifte dine gamle vinduer ud med nye. Disse fordele kan bl.a. være. Disse fordele kan bl.a. være:

  • Du vil kunne se tydlige besparelser på din varmeregning.
  • En bedre isolering ved døre og vinduer vil give din bolig et bedre indeklima.
  • Med udskiftning af vinduer er du god ved miljøet og får et lavere energiforbrug.

Hvilke typer vinduer udskiftes?

Hos Vinding Byg Aps udfører vi udskiftning af alle typer vinduer i alle slags materialer. Hertil udfører vi også udskiftning eller montering af ovenlys vinduer mm. Vælger du os til at skifte dine vinduer sikrer vi dig konkurrencedygtige priser og professionelt udført arbejde.

Hvor lang tid tager en vinduesudskiftning?

Det er egentligt en ret så simpel opgave at udskifte vinduer, hvorfor det heller ikke behøver tage særligt lang tid. Det tager ikke mere end et par dage skifte døre og vinduer i et helt hus, så tiden på din opgave vil naturligvis afhænge af, hvor stort et hus du har eller hvor mange døre og vinduer, du skal have skiftet i din bolig.

Lad os klare din vinduesudskiftning

Kontakt os med det samme og lad os sammen finde frem til, hvad vi kan hjælpe dig med. Ring til os på tlf. 71 99 79 09, eller send en mail til kontakt@vindingbyg.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular direkte på hjemmesiden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vores fysiske placering er i Ishøj Strand, og vi rykker gerne ud og skifter vinduer i både Glostrup, Valby, København og Hvidovre samt hele Nordsjælland.